Zima pomalu končí a brambory ve sklepě hnedle začnou klíčit. Zde je recept, jak je neobvyklým způsobem zpracovat.
Utřeme 5 dg másla, 4 žloutky, sůl, 60 dg vařených prolisovaných bramborů, na špičku nože strouhaného muškátového oříšku, sekanou zelenou petrželku, ze 3 bílků sníh, na špičku nože prášku do pečiva a strouhané housky tolik, aby těsto drželo pohromadě. Děláme knedlíčky asi jako ořech veliké, obalujeme je ve vajíčku a asi v 10 dg strouhané housky. Pak je v 15 dg rozpáleného sádla usmažíme a podáváme se špenátem nebo hlávkovým salátem.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |