500g hub, 100g vařené uzené krkovice, 2 malé cibule (100g), 40g oleje, 3 lžíce kečupu (45g), ? dl bílého vína, citrónová šťáva, petrželka, pepř, sůl
Cibuli nakrájenou na kolečka zpěníme na oleji, přidáme houby nakrájené na plátky a osmažíme je. Houby zalijeme vínem a dusíme je do měkka. Do horké směsi vmícháme uzené maso nakrájené na nudličky, citrónovou šťávu, mletý pepř, sůl, kečup a necháme vychladnout. Před podáním salát posypeme jemně nakrájenou petrželkou.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |