Suroviny: 600 g rybího filé, 400 g zmrazené zeleninové směsi, 2 lžíce tuku Linco, mletý kmín, mletý pepř, citrón, sůl
Rybí filé necháme rozmrazit,lehce je osolíme a okořeníme. Kousky alobalu ve středu potřeme tukem, vložíme okořeněné kousky filé, na které rozdělíme zeleninovou směs. Popřípadě ještě mírně osolíme a okořeníme.
Vše dobře zabalíme a pečeme při teplotě 180°C asi 30 minut.
Hotové porce můžeme podávat v alobalu. Na talíři ozdobíme plátky citrónu. Podáváme s vařenými brambory.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |