Bavte se s námi

Talíř

František Chlouba;  07.12.2006 17:01
Rybí filé se zeleninou v alobalu aneb Adventní lehký pamlsek

Suroviny: 600 g rybího filé, 400 g zmrazené zeleninové směsi, 2 lžíce tuku Linco, mletý kmín, mletý pepř, citrón, sůl

Rybí filé necháme rozmrazit,lehce je osolíme a okořeníme. Kousky alobalu ve středu potřeme tukem, vložíme okořeněné kousky filé, na které rozdělíme zeleninovou směs. Popřípadě ještě mírně osolíme a okořeníme.

Vše dobře zabalíme a pečeme při teplotě 180°C asi 30 minut.

Hotové porce můžeme podávat v alobalu. Na talíři ozdobíme plátky citrónu. Podáváme s vařenými brambory.

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou

Husova 490
46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou

IČO 00262552
Bankovní spojení 963232349/0800

Telefon: +420 488 880 921
Datová schránka: fjxbbm5

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou - idatabaze.czMěstské, obecní úřady - idatabaze.cz

Úřední hodiny

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Út8:00 – 11:0012:00 – 14:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Čt8:00 – 11:0012:00 – 14:00

Stavební úřad

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
© MěÚ Rychnov u Jabl.n.N.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.