Pro 4 osoby
Nádivka:
300 g mletého vepřového nebo kuřecího masa, 100 g bambusových výhonků, sůl,1 cibule, 1 lžíce sušených hub, 1 lžíce vodky, 1 lžička cukru, špetka mletého pepře, 1 lžička škrobové moučky, špetka glutamanu, 1 lžíce sójové omáčky, olej
Těsto:
200 g hladké mouky, 100 g škrobové moučky, sůl, 1 vejce
Obal:
4 lžíce hladké mouky, 3 lžíce škrobové moučky
POSTUP PŘÍPRAVY:
1.Na lžíci oleje zpěníme drobně nakrájenou cibuli a bambusové výhonky,přidáme předem namočené a nasekané houby,maso,cukr,zázvor,pepř,škrobovou moučku a sójovou omáčku. Opečeme za stálého míchání a přidáme vodku a glutaman,podle chuti osolíme a dáme stranou.2.Z hladké mouky, škrobové moučky a vroucí vody, kterou postupně přiléváme,připravíme řidší těsto jako na palačinky. Pak zašleháme vejce. Z těsta připravíme na rozpálené pánvi vytřené slabě olejem velmi tenké palačinky o průměru 15-20 cm, které opékáme jen po jedné stra ně. Skládáme je na sebe, aby zůstali vláčné.3.Potom je naplníme masovou směsí a uzavřeme jako psaníčko a ještě stočíme. Na obalení připravíme řidší moučné těstíčko, každý závitek v něm smočíme a osmažíme ze všech stran dozlatova.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |