500 g vařených brambor, 2 vejce, 100 g polohrubé mouky, sáček zmrazené zeleninové směsi, trocha koření kari nebo jiné exotické koření, sůl, 1 lžíce másla, tuk na vymaštění, 50 g tvrdého sýra.
Uvařené brambory jemně nastrouháme, přidáme celá vejce, vmícháme mouku a osolíme. Tukem vymažeme ohnivzdornou mísu a vypracované těsto rozetřeme po dně, okraj mírně zvedneme. Sáček zeleninové směsi necháme mírně rozmrazit, podle chuti okořeníme (třeba i česnekem) a osolíme. Směs rozložíme na těsto a zakápneme rozpuštěným máslem. Pečeme ve středně teplé troubě 30 minut. Koláč podáváme teplý jako samostatné jídlo. Můžeme ještě nakonec zasypat nastrouhaným tvrdým sýrem.
Přejeme dobrou chuť.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |