Jelikož je v létě teplo a není chuť na těžké jídlo, máme tipy na něco lehčího:
Suroviny
Na zálivku:
Na ozdobení talíře:
Postup přípravy:
Celer nastrouháme na nudličky. Oloupané žampióny nakrájíme na plátky, kuřecí maso na nudličky a smícháme. Zalijeme křenovou omáčkou.
Příprava křenové omáčky:
Smícháme majonézu, nastrouhaný křen, citrónové šťávy, sůl, cukr a worcesteru. Pak celý talíř vyložíme salátem nebo polníčkem a do jeho středu dáme vychlazenou celerovou směs.
Suroviny
Postup přípravy:
Jablka nakrájíme na tenké měsíčky, přidáme nakrájený syrový celer, rozinky, vlašské ořechy a promícháme. Z majonézy, citrónové šťávy, soli a pepře připravíme zálivku. Misku vyložíme opraným salátem, na něho položíme jablka promíchaná s celerem a se zálivkou z majonézy. Ozdobíme růžicí z mandarinky a hroznovým vínem. Podáváme vychlazené s libovolným pečivem.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |