Jantarová polévka
Ingredience:
1 kuřecí stehno
polévková zelenina
1 kávová lžička kari
1 kávová lžička medu
sůl, mletý pepř
3 kuličky nového koření
1 bobkový list
domácí nudle
petrželová nať
Příprava:
Stehno uvaříme se zeleninou a s kořením. Když se stehýnko začne rozpadávat, vyjmeme ho z vývaru, necháme chvíli vychladnout, maso obereme, nasekáme a vrátíme do vývaru.
Z polévky vyndáme nové koření a bobkový list, přidáme lžičku medu a dozdobíme nasekanou petrželovou natí. Nudle uvaříme zvlášť v osolené vodě a přidáváme je až do hotové polévky.
Jitrnicové rohlíky
Ingredience:
2 rohlíky, 1 jitrnice, dijonská hořčice, několik koleček pórku, 1 PL kysaného zelí
Příprava:
Rohlíky podélně přeřízneme. Pomažeme hořčicí, poklademe kolečky pórku a kysaným zelí. Z jitrničky odstraníme špejle, podélně ji rozpůlíme a každou půlku vložíme mezi rohlíky.
Rohlíky vrátíme do původní polohy a zapečeme je v mikrovlnce (2-3 minuty na 850 W).
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |