Bavte se s námi

Talíř

Marie Strnadová  17.01.2010 17:36

Jantarová polévka
Ingredience:
1 kuřecí stehno
polévková zelenina
1 kávová lžička kari
1 kávová lžička medu
sůl, mletý pepř
3 kuličky nového koření
1 bobkový list
domácí nudle
petrželová nať

Příprava:
Stehno uvaříme se zeleninou a s kořením. Když se stehýnko začne rozpadávat, vyjmeme ho z vývaru, necháme chvíli vychladnout, maso obereme, nasekáme a vrátíme do vývaru.
Z polévky vyndáme nové koření a bobkový list, přidáme lžičku medu a dozdobíme nasekanou petrželovou natí. Nudle uvaříme zvlášť v osolené vodě a přidáváme je až do hotové polévky.

Jitrnicové rohlíky
Ingredience:
2 rohlíky, 1 jitrnice, dijonská hořčice, několik koleček pórku, 1 PL kysaného zelí

Příprava:
Rohlíky podélně přeřízneme. Pomažeme hořčicí, poklademe kolečky pórku a kysaným zelí. Z jitrničky odstraníme špejle, podélně ji rozpůlíme a každou půlku vložíme mezi rohlíky.
Rohlíky vrátíme do původní polohy a zapečeme je v mikrovlnce (2-3 minuty na 850 W).

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou

Husova 490
46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou

IČO 00262552
Bankovní spojení 963232349/0800

Telefon: +420 488 880 921
Datová schránka: fjxbbm5

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou - idatabaze.czMěstské, obecní úřady - idatabaze.cz

Úřední hodiny

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Út8:00 – 11:0012:00 – 14:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Čt8:00 – 11:0012:00 – 14:00

Stavební úřad

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
© MěÚ Rychnov u Jabl.n.N.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.