Pstruh v hořčičné omáčce
Ingredience: Pro dva lidi asi půlkilové dva čerstvé pstruhy. Olivový olej, máslo, trochu dijónské hořčice, lžička zakysané smetany, lžíce citrónové šťávy, sůl, čerstvý salát.
Příprava: Na větší litinové pánvi rozpálíme trošku olivového oleje, přidáme kousek másla. Ryby osušíme a pečeme do zlatova po obou stranách. Teprve potom je osolíme. Do tuku v pánvi přidáme trošku dijónské hořčice, lžičku zakysané smetany, lžíci citrónové šťávy. Zamícháme a necháme provařit. Vznikne báječná omáčka. Není jí moc…tak právě ke dvěma pstruhům. Podáváme s čerstvým salátem.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |