Zase prý hodně rostou, tak dobrou chuť!
Houbový prejt
Ingredience:
2 talíře nakrájených čerstvých nebo mražených hub 4 housky namočené v mléce 1 sáček uvařené rýže 500 g mletého masa (hovězí a vepřové půl na půl) 4 celé vejce sůl, pepř 1 větší cibule nakrájená najemno
Příprava:
Uvaříme si rýži. Na plech s vysokým okrajem dáme všechny ingredience, rukama řádně promícháme a dáme péct tak na 180°C. Pečeme přibližně hodinu, až se na povrchu udělá kůrčička. Je to výborné, dobrou chuť. Přílohou můžou být brambory a ke studenému chleba.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |