Diskuzní fórum

Téma k diskuzi

Restaurační zařízení

J.Wojtak  01.11.2010 09:33
Při své práci s realitami občas zavítám do Rychnova co by zajímavé a žádané lokality. Jelikož konkurenční podniky , kde bych se mohl v pátek navečeřet měli tehdy zavřeno , navštívil jsem , odhaduji tak po dobrých 5. letech , jednu nejmenovanou restauraci poblíž hasičské zbrojnice. Jaké bylo mé překvapení , když místo útulné rodinné restaurace , kterou si pamatuji z minulosti , jsem našel zakouřený špinavý pajzl plný opilých hulákajících štamgastů ve špinavých montérkách . Zařízení , nábytek a koberec mi byly povědomé , bohužel však v podstatně lepší kondici (novější , čistší , neprošlapané a neodřené) . Přes lokál se potulovala jakási kočka , kterou jsme poté několikráte vyhazoval ze židle u mého stolu . Chlupy stejné barvy jsme pak shodně nalezl na talíři , chuťově mdlé večeře velikosti dětské poloviční porce. Podnik jsme chvatně opouštěl silně načichlý odérem kouře , smažených hranolek a zpocených umaštěných a zašpiněných montérek, mírně nahluchlý od notně alkoholem posilněných spolustolovníků . Obdobný dojem ve mně kdysi zanechala snad pouze nádražní restaurace se svým osazenstvem , těsně před svým zbouráním. Je smutné vidět , kam může , kdysi vyhlášený rodinný podnik , kam lidé rádi zašli na dobré jídlo a pití , nebo posedět s přáteli v příjemném klidném a čistém prostředí , klesnout. Nebo má zkušenost byla pouze nahodilá ? Věřím však , že až za nějakých dalších 5 let tento podnik opět navštívím (poněvadž po této zkušenosti mě tam jen tak někdo nedostane) , uvidím podnik , jež mám ve své paměti z dob kdy jej majitel otevíral. J.Wojtak
Vložit příspěvek

W.Lojzak

02. 11. 2010 15:54
Vzhledem k tomu, že pan Wojtak podle mne neexistuje, používám (též) anonymní jméno. Vybral jsem si Lojzu, který k Vojtovi určitě padne. Tedy, Vojto, začnu gramatikou. Podniky měly zavřeno, že? Faktem je, že neměly, ale to by chtělo se porozhlídnout. Otázkou je, zda vařily. Vojtěchu, neberu Ti právo na názor, zakouřeno v nejmenované restauraci poblíž hasičské zbrojnice bývá, kočka se tam sice nepotuluje, ale tak nějak tam bydlí. Já osobně do toho zařízení chodím na pivo a na jídlo a musím říct, že právě to jídlo je standard, který si dlouhá léta drží. Občas se tam někdo opije, zahuláká si v montérkách a tak, jako v každé venkovské hospodě. No, Vojto, prostě příště, až přijedeš za realitami do Rychnova, vezmi si pořádnou svačinu, nebo zajeď do Liberce do Ambiente, tam mají dobré steaky (a chodí tam Kittner). Jo, a pokud se přeci jen odhodláš do hasičárny, dej vědět. My se s ostatníma štamgastama výjimečně umejeme, místo montérek na sebe hodíme kvádra a kočku vyženem. Tak čau, Tvůj Lojza.
Reagovat

02. 11. 2010 16:55
Re: Fakt je ten že kočky v restauraci nemají co dělat a už vůbec ne v kuchyni.To je hnus.Kvalita jídla je přesně taková jak popsal p.Wojtak o velikosti porcí nemluvě.Je to obyčejná putika nic víc....
Reagovat

02. 11. 2010 18:20
Wojtak Bohužel, z velké míry článku pana Wojtaka, musím naprosto souhlasit. Jen si nějak nevybavuji, v jakých létech byla tato putika vyhlášená, to jsem snad nikdy nezaznamenal a to tu žiji víc než 30 let. Na obranu majitele - hostinského musím podotknout, že v dnešní době se v Rychnově DOBŘE najíst prostě NEDÁ, a rve mi to srdce. Možná, občas "u Hroznýše", ale tam to už taky není jako dřív. A ta hospůdka , na kterou jsme se ,troufám si říct "všichni" těšily je bez kuchyně.
Reagovat

Veronika Kopová

02. 11. 2010 19:41
zamyšlení Byla bych ráda, kdyby se pan J.Wojtak zamyslel nad tím, co zde napsal i z jiné strany. Restaurace poblíž hasičské zbrojnice je, jak správně napsal, rodinná restaurace. Kočka, která patří k rodině, se bohužel neptá, jesli může dovnitř. Restauratér se snaží, aby hosty co nejméně obtěžovala, ale sami hostě se s ni často v restauraci mazlí, proto je na to zvyklá. Pokud jste se kočky chtěl zbavit, stačilo říct obsluze. Chlupy na taliři jste měl rovněž řešit s obsluhou restaurace. Já osobně jsem se s kočkou setkala i v restauraci, kde číšník chodí v obleku - v tomto není restaurace žádná velká výjímka. Ráda bych se pozastavila hlavně u stížnosti na jídlo v této restauraci. Chuťově mdlé a velikost dětské poloviční porce? Divím se, že jste to vůbec jedl, měl jste právo jídlo vrátit a zajet si (předpokládám, že při cestě za realitami nechodíte pěšky) do jiné restaurace. Pane J.Wojtaku kolik jste v restauraci zaplatil? V této restauraci připravují domácí knedlíky, domácí vývary a podobně - jinde za podobné a vyšší peníze dostanete na talíř kupu polotovarů a chemie nebo budete muset připlatit a navštívit restauraci vyšší kategorie ve větším městě. Pokud jste nabyl dojmu, že v Rychnově chybí lepší restaurace, máte možnost začít v tomto oboru v Rychnově podnikat. Několik pokusů tu už bylo, věřím že budete mít více štěstí. Kdysi vyhlášený rodinný podnik píšete, na pravidelně pořádáně hody se stále sjíždějí hosté ze širokého okolí i s rodinami, myslim, že kdyby jim nechutnalo, nejezdili by. Většina restaurací, zvláště v malých obcích, má své stálé zákazníky. Ty pánové v montérkách, o kterých píšete, jsou v restauraci u hasičárny častějšími hosty než Vy, který přijdete jednou za pět let. Interiér restaurace se mění postupně,patrně jste si pod náporem negativních emocí nechal ujít novou výmalbu a židle. Při Vaši další návštěvě určitě bude opět něco nového. Pane J.Wojtaku, ráda bych Vás požádala, pokud příště budete v restauraci u hasičské zbrojnice s čímkoliv nespokojen, řekněte to panu majiteli. Je férovější a účelnější stížnost vyřešit hned, než o tom psát na internetových stánkách města. Děkuji
Reagovat

T.H.

05. 11. 2010 12:18
Re: zamyšlení No tak to je teda argumentace jak „stehno“ . Ať žije hygiena !!! Krysy se bohužel také neptají, jestli můžou do baráku ..a necháme je proto snad běhat po lokále či kuchyni ? S kvalitou a množstvím jídla mám na-chlup ( včetně chlupů) stejné zkušenosti. To že je někdo někde méně častým hostem než jiný snad neznamená že mu nemusí vadit špína , kterou dotyční na sobě mají. Opravdová perla v argumentaci jsou však slova o nové výmalbě. V lokále kde se hulí nemůže být při každoroční výmalbě řeč o zvelebování interiér.To je prostě jen nezbytná nutnost jak zaretušovat začouzené a dehtem nasycené stěny.To se už se pak můžete chlubit že máte splachovací záchod a dáváte na umyvadlo s vodou i voda mýdlo. T.H.
Reagovat

R.M.

05. 11. 2010 17:16
Re: Re: zamyšlení A to tu ani jěště nikdo nenapsal o kvalitě nápojů.Dejte si tam třeba vodku,o játra se nebojte těm vadí jen kořalka40% né ty pančovaný patoky.A ten hospodskej je taky divnej.
Reagovat

Jaroslava Kopová

07. 11. 2010 17:38
Re: Re: zamyšlení Vážený T.H., v první řadě chci upozornit na to, že jsme v celé této diskuzi s dcerou jediné, které si za svými názory stojí tak, že napíšou své celé pravé jméno a neskrývají se ani za pseudonymy ani za iniciály. Proč asi? Čeho se asi bojíte - hrdinové? Že by normálních lidí, hostů této restaurace, sousedů, posměchu,...? A teď k té argumentaci. To snad ani nemůžete myslet vážně, že srovnáváte očkovanou kočku domácí s krysou, že ne? Osobně jím v této restauraci dost často a znám i zázemí kuchyně. S kvalitou ani množstvím jídla jsem narozdíl od jiných restaurací neměla nikdy problém a hygiena je v naprostém pořádku. Pokud Vy osobně máte nějaký problém, pak jste jistě svobodný a svéprávný člověk a máte plné právo svobodně se rozhodnout a do této restaurace nechodit. Zejména pak pokud Vám někde jinde za Vašich 60,-Kč dají dvojnásobnou porci kvalitnějšího jídla a nebude Vám dělat problém dojít si před oběděm domů, tam se umýt a převléknout z montérek do obleku. Vyzývám tímto všechny T.H., R.Z. a další, kteří se tady anonymně vyjadřují, aby sebrali všechnu svoji odvahu a pod svá obvinění (např. z pančování alkoholu) se podepsali vlastním plným jménem. Nebo si snad myslíte, že na někoho anonymně plivat je velké hrdinství???
Reagovat

12. 11. 2010 17:11
Re: Re: Re: zamyšlení ..to snad ano nemůžete myslet vážně paní Kopová. Kočka , byť očkovaná do veřejného restauračního zařízení nepatří a už vůbec né do jeho kuchyně. Nebo vám to snad má vysvětlit návštěva Hygieny ? no fuj.
Reagovat

Mudasek

11. 11. 2010 21:19
Re: zamyšlení Kam jdeme na jídlo? Hlavně ne k ž...i tam už nejdu. Takhle už pár let probíhá naše diskuze doma. Jednoduše jsou ve všech místních lokálech porce větší a hlavně už i všude s lepší kvalitou jídla. Na obranu majitele dodám, že kdysi byly jeho jídla jedny z nejlepších. Když jsme tam zavítali naposledy asi před dvěma lety, náš syn dostal k pití jako limonádu asi tři dny rozdělanou limonádu (už jen barevnou vodu bez bublin) za cenu kterou mají všichni okolo ale v originálních lahvičkách. Manželka byla naštvaná jelikož měla maso jak podrážku, já byl nenajedenej a náš syn žíznivej. Od té doby jsme tam prostě nešli jelikož máme na výběr. Na hotovky k Dubu a na minutky s radostí k Hroznýšovi. Pan majitel tohle všechno musí přeci vědět, kšefty míval kdysi úplně jiný. Komu není rady...
Reagovat

Karel Prokop

07. 11. 2010 17:30
Stanovisko k názoru pana Wojtaka Troufám si tvrdit,že na rozdíl od pana Wojtaka jsem navštěvoval a stále navštěvuji-pokud jsem v Praze, restaurace daleko vyšší kategorie, než jaké navštěvuje shora jmenovaný pisatel. Stručně řečeno,jsou to takové restaurační podniky, okolo kterých by pan Wojtak pravděpodobně pouze mlsně obcházel. Přesto restauraci,nebo chcete-li hospodu u hasičské zbrojnice rád navštívím vždy, když mám chuť na dobré pivo. Bude to asi tím,že vím,do jakého typu restaurace jdu a nevadí mi proto ani lidé v montérkách a ani sem-tam přeběhnuvší kočka. Hlučnější a alkoholem částečně ovlivnění "štamgasti" v tomto typu restaurací vždy byli, jsou a vždy budou. S tímto faktem se buďto smířím, anebo ne, a potom tam nechodím!Co se týká chlupů na talíři a případně na židli, mohu prohlásit,ža za celou dobu, po kterou tuto restauraci navštěvuji jsem se s ničím podobným nesetkal.Ještě poznámka týkající se množství a kvality nápojů-pivo je vždy dobře ošetřované a má vždy správnou míru. O lihovinách mohu říci totéž-vždy jsem dostal správnou míru neředěného alkoholu. Co se týká hostinského, použiji slova klasika:"není na světě člověk ten, který se zalíbí lidem všem". Pochopitelně, tato restaurace není bez chyb. Pokud mám ale připomínky ke kvalitě poskytovaných služeb, uplatňuji je vždy u majitele a nikoliv anonymně prostřednictvím netu! A na závěr rada:pokud hodlám povečeřet v tichém, diskrétním prostředí s vynikajícím archivním vínem,nebo případně v restauraci,kde nebude nakouřeno a kde nebudou - ó ta hrůza! lidé v montérkách,nerozhodnu se pro restauraci této kategorie, ale porozhlédnu se po zcela jiné. A pokud jsem nekuřák, tak nelezu do hospody v době, kdy je v ní kouření dovoleno!! Protože si za tímto svým názorem stojím, tak se na rozdíl od některých předpisatelů podepisuji plným jménem. K. Prokop
Reagovat

Jaroslava Kopová

07. 11. 2010 18:18
Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Jsem moc ráda,že už není pravda, co jsem napsala, že jsme s dcerou samy, které se dokáží pod svůj názor podepsat vlastním pravým jménem. Děkuji pane Prokope, plně s Vámi souhlasím.
Reagovat

Klasik

07. 11. 2010 20:53
Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Normál pohoda restaurace. Klasika :) http://www.youtube.com/watch?v=D-IyVe6j40U
Reagovat

Kamzík

07. 11. 2010 22:57
Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Taková tuctová hospoda, v zimě zahuleno, v létě docela pěkná zahrádka, pivo-dobrý, ale v okolí je určitě lepší, kočka je tam příjemné zpestření pro děti, jídlo český standard (nemluvím o hodech - to je nadprůměr). Takže dle mého názoru nenadchne ani neurazí (vyjma zvěřinových hodů), proto mě hodně zarážejí příspěvky nade mnou. Jedni (cestovatel za realitami) z toho dělají flusárnu nádražní a ti druzí (matka, dcera a pan vyšší kategorie) z toho dělají div ne vyhlášenou La Degustation Boheme Bourgeoise.
Reagovat

Anonym

08. 11. 2010 00:17
Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Hned na začátku chci upozornit na to, že píšu jako anonym z toho důvodu, že vim jak to v Rychnově chodí a nevidím problém v tom, proč by sem někdo nemohl napsat svůj názor i bez toho, aby musel psát své jméno. Ti co jsou tu inkognito asi dobře vědí, proč to dělají. To, že se majitelova neteř se svou matkou za pana Hašlara přimlouvají je logické - je to přeci jen rodina. Ale jak vůbec někdo může obhajovat pobíhající kočku někde, kam se člověk přijde najíst? To je prostě nesmysl, čuňárna! Opilí štamgasti jsou všude a že jsou v montérkách podle mě není problém. Po práci si normálně zajdou na pivo a myslím si že tam nikoho nezajímá kdo jak je oblečenej. Co se týče porcí, souhlasim s tím, že by mohli být větší. Pro ženský možná akorát, ale pro chlapi co se tam jdou najíst je to možná zklamání a doma se můžou ještě dorazit. Zvěřinové hody (pokud se povedou) tak jsou jednou z nejlepších záležitostí v okolí, ale to je asi jediné plus. Podle mě největší chyba této hospody je, že majitel rád rýpe do lidí a hází špínu na ostatní. V druhé řadě je to již zmiňovaný ředěný alkhohol a nečekaně vysoké částky na lístkách.. ne nadarmo se mu říka "ŽID" A proč to neřeknu majiteli do očí? Protože ho znám a vim že by to nemělo ani při nejmenším smysl.
Reagovat

Anonym-2

08. 11. 2010 18:12
Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka ... no jo , ale stalo se nejednou , že se v tamní hospodě hulilo jak o "zlatý vidle" i v sobotu , když má pan majitel mnapsáno, že sobota a neděle jsou nekuřácké dny.Když jsem se zeptala jak je to možné , s úsměvem mi řekl, že ho ty štamgasti živějí,tak jim to přeci nebude zakazovat..Tak nevím.
Reagovat

Zdeněk Hudec

11. 11. 2010 08:48
Ještě k tomu kouření Nehodlám se vyjadřovat k jiným aspektům zde probíraným, pouze k onomu kouření. I mně se stalo, že si vedle mě v onom zařízení ve vyhlášené době nekouření jakási dáma zapálila cigaretu a kouřila dál přes mé protesty. Pan restauratér mi vysvětlil, že ta dáma je host a že ho živí. Z toho jsem pochopil, že já host nejsem a že o mé peníze zde není zájem, takže jsem odešel někam, kde je hostem i nekuřák. Nemám rád lidi, kteří nedrží slovo (v tomto případě napsané na vstupu do zařízení), takže s politováním konstatuji, že tuto restauraci musím vyškrtnout ze seznamu navštěvovaných.
Reagovat

Obyvatel Rychnova

12. 11. 2010 12:55
Re: Ještě k tomu kouření Když majiteli více vyhovují štamgasti, kteří slopou dvě piva celý večer, tak je to asi jeho věc. Jsem zvědav, jak dlouho mu to vydrží.
Reagovat

Zdena Frýbová

11. 11. 2010 20:42
Re: Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Chtěla bych se také k této diskuzi připojit. V dobách dřívějších jsme také často s celou rodinou navštěvovali tuto restauraci. Chodili jsme hlavně na obědy a také posedět s přáteli. Přestali jsme a víte proč? Několikráte nám bylo účtováno více, než jsme zkonzumovali a někdy i o nemalou částku. No, gól byly vyhlášené zvěřinové hody. Maso špatně naložené, smrdělo a nedalo se jíst. Reklamace neprošla a zaplatili jsme jídlo, ačkoliv zůstalo na talíři.Vícekrát jsme tuto restauraci nenavštívili, neboť si vážíme svého zdraví.
Reagovat

Jan Neruda

11. 11. 2010 21:12
Paní Frýbová, zvěřina není kuře ! Na hody chodíme pravidelně s celou rodinou a zvěřina je vždycky výborná. Na zvěřinu chodí většinou lidi co ji mají rádi a ocení její profesionální přípravu. Vy paní Frýbová choďte dál na kuře a v nějaké dobré knížce si přečtěte jak má chutnat dobrá zvěřina.
Reagovat

Zdena Frýbová

12. 11. 2010 17:04
Re: Paní Frýbová, zvěřina není kuře ! Vážený pane Nerudo, zvěřinu má naše celá rodina ráda a občas si ji dáváme i v jiných restauracích a jsme naprosto spokojeni. Zvěřina má svoji typickou chuť a ne, že smrdí a nedá se vůbec jíst. Nanapadejte slušné lidi vážený pane spisovateli.
Reagovat

08. 11. 2010 20:15
Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Popravdě řečeno i mně mnohokrát zarazilo,jak pan hostinský bez papíru,tužky nebo kalkulačky , bez mrknutí oka vystřelil cifru za jídlo a pití ve většině případů předražených i v řádek několika desetikorun.
Reagovat

11. 11. 2010 19:56
Re: Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka ... no nebylo to jen v řádech desítek korun !!!
Reagovat

matka s dcerou

09. 11. 2010 00:13
Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Ano, vážený hrdinský anonyme, my nevíme jak to v Rychnově chodí, proto jsme ještě schopny se pod svůj názor podepsat. Zato ale víme i ze "zákulisí", jak je těžké provozovat vesnickou (pan starosta města promine) hospodu. Pokud se Vám to zdá jako procházka růžovou zahradou, máte k dispozici prostory v Rychnově, kde se můžete realizovat, např. zájezdní restaurace Na křižovatce je na prodej. To,že hospodský rýpe, je asi pravda, zejména když se potrefená husa ozve, ale mě to na tento typ podniku připadá normální. Pokud zavítáte do Ambiente, tak se vám to nestane, ale tam nebude pivo za dvacku a minutka do stovky. Jinak pokud si DOBŘE přečtete náš příspěvek i příspěvek pana Prokopa, ani jeden z nás nedělá z hospody u hasičárny luxusní restauraci oceněnou michelinskými hvězdami. Je to dobrý "vesnický" standard s domácí kuchyní. Zaujal mě pojem "nečekaně vysoká částka na lístku" - částku vám na požádání vždy hospodský musí vysvětlit, pokud ale na lístek pod barem chodíte týden, pak se vám účet může zdát NAJEDNOU vysoký. Na závěr bychom chtěly poděkovat lidem, kteří do hospody chodí (a někteří chodí i rádi) a dokáží ocenit snažení pracovitých lidí. A těm ostatním, kteří vidí jen chyby, nezbývá než doporučit, aby si našli podnik, který více vyhovuje jejich potřebám.
Reagovat

Kamzík

09. 11. 2010 00:37
Re: Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Aha, matka s dcerou jsou v rodině, poté jejich přehnanou obhajobu naprosto chápu a omlouvám se jim.
Reagovat

09. 11. 2010 09:25
Re: Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Vážená matko s dcerou. A nezdá se Vám že jsou lidé právě zklamáni z toho kam tento podnik je směřován ? Že je to mrzí , proto tu vyjadřují svůj názor ? Že to jsou právě oni zákazníci ,kteří tam rádi chodili a proto jsou rozčarováni nad tím co se děje ? Posílat někoho do Ambiente , Alcronu nebo kam je obdobné jako je posílat do „pekel“ a strkat hlavu před problémem do písku . Škoda .
Reagovat

Jaroslava Kopová

09. 11. 2010 23:18
Re: Re: Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Vážený anonyme, každý má právo na názor a opakuji - každý má právo výběru. Myslím, že posílat někoho (např. anonyma) do Ambiente není nic špatného, věděla bych i o jiných místech kam poslat anonyma. Nevím, kdo strká hlavu do písku a hlavně nevím, kdo má problém. Vy? Škoda je hlavně to, že se neumíte podepsat. Moje argumenty si můžete přečíst v předchozích příspěvcích, už bych se jen opakovala.
Reagovat

Bývalý zákazník

11. 11. 2010 20:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stanovisko k názoru pana Wojtaka Chtěl bych jen krátce reagovat na slova paní Frýbové. Napsala jste ve svém příspěvku přesně to, co jsem zažil já se svoji ženou a dvěma malými dětmi. Byli jsme u příbuzných v Rychnově na pouti a šli jsme na "vyhlášené zvěřinové hody". Prostě hrůza, ještě, že děti to odmítly jíst. Jsou to asi tak 3 roky nazpět. Od té doby nás v této restauraci nikdo neviděl a vyarovali jsme i naše přátelé. Nevíme, jak pan hostinský vaří dnes, ale co jsme zažili my, to tak onemocnět žloutenkou.
Reagovat

Současný zákazník

11. 11. 2010 21:28
Zvěřinové hody Nevím přesně o čem se tady bavíte? Je to ještě o té samé hospodě? Nevím přesně jak dlouho je otevřená, ale my tam chodíme pravidelně minimálně 7 let co bydlíme v Rychnově a na hody se objednáváme abysme se v narvané hospodě posadili! Už dva roky zpátky s námi chodí známí z Liberce a tvrdí že takové bifťoury nemají ani v Domově za 450,-Kč. Že bysme chodili do jiný hospody? Pro ty co to chtějí příště zkusit a nebojí se žloutenky :-) doporučení : běžte raději v pátek, stalo se nám, že už v sobotu byly ty "hnusný" bifťoury poslední porce. A vy bývalý zákazníku choďte s dětma do Mekáče, tam ty vaše ubohý děti budou dlabat ty jejich dobroty, asi nic jinýho neznají.
Reagovat

11. 11. 2010 23:55
Re: Zvěřinové hody Ty bifťoure, myslíš si že děti jsou ubohý, když nejedí zvěřinu? Jistý je, že ty jsi ubohej s těmahle kecama.
Reagovat

Bývalý zákazník

12. 11. 2010 07:59
Re: Re: Zvěřinové hody Musím reagovat, neboť příspěvek souč. zákazníka je naprosto neadekvátní a hulvátský. My tuto zkušenost se zvěřinovými hody v hospůdce u p. Hašlara máme a nejsme sami. Např. Kančí guláš byl naprosto nepoživatelný. Snad se nepovedl -nevím. Ale reakce p. Hašlara byla naprosto neprofesionální a vůči zákazníkovi sprostá. Toť vše.
Reagovat

D mého jména nikomu nic není

12. 11. 2010 08:10
Re: Re: Re: Zvěřinové hody S manželkou provozujeme cykloturistiku. Jednou v létě jsme náhodou jeli okolo zmíňované hospůdky. Byl krásný sluneční den. Venku otevřená zahrádka a tam jen pár asi místních hostů. Zastavili jsme se. Dostali sice dobré a dobře vychlazené pivo, ale oběd byl velice mírně řečeno nedobrý. Objednali jsme si smažený květák a brambory. Květák byl ohřívaný v mikrovl. troubě, to i trouba poznáa brambory studené s předešlého dne. Byli jsme zklamaní. Zaplatili jsme a odjeli. Oběd jsme si dali až na Malé Skále a byl vynikající. A co se týče pána, který nás obsluhoval: byl ještě mírně opilý, asi po předešlém bujarém večeru. Díky, ale tam už mě nikdo neuvidí.
Reagovat

J.Novák

12. 11. 2010 08:22
Re: Zvěřinové hody ..nebylo by lepší , než se podepisovat jako oučasný zákazník rovnou pravým jménem pane Hašlare ?
Reagovat

femininum

12. 11. 2010 17:09
Re: Re: Zvěřinové hody Na zvěřinových hodech jsme jednou s manželem byli.Že bychom měli potřebu tam zase někdy vyrazit, no nevím, možná. Tak nějak nás to tam nezaujalo.Už ani nevím, jaké jídlo jsme si tam vybrali,myslím, že manžel měl něco na šípkách a že mu docela chutnalo, ale bylo toho málo.Je fakt, že jsme si zvykli, že leckde bývají v restauracích za stejné peníze porce větší.Pokud zatoužíme po dobrém jídle a nízkých cenách, vyrazíme do Jablonce K drakovi. Kočičku bychom majitelům odpustili, máme zkušenost, že kočičky jsme potkávali i v hospůdkách v Rakousku. Prostě, kde jsou kočky, tam nejsou krysy a myši....A někdy ty kočky vlezou bohužel i tam, kde nejsou vítané.
Reagovat

J.Novák

07. 12. 2010 19:55
Re: Re: Re: Zvěřinové hody ... tak v sobotu jsem byl nakupovat v Intersparu . V tamní restauraci byly zvěřinové hody. Přijatelné ceny, profesionální obsluha , krásné a čisté prostředí široká nabídky krásně připravených specialit ... Radost pro oko i chuťové pohárky... Jo a z jedné porce by v hasičárně udělali nejméně 3. (možná i víc) J.N.
Reagovat

Neužil - Jablonec

12. 11. 2010 17:19
Restaurace v Rychnově Mám Rychnov rád, líbí se mi i jeho okolí. V Rychnově žije naše dcera a tak tam rádi jezdíme za vnoučaty a jdeme společně na oběd /většinou k Baštýřovi/. Líbí se nám styl restaurace, klidné porostředí a výborná kuchyně. Několikrát jsme si s manželkou říkali, že si snad dáme poloviční porci, neboť přesto, že je jídlo vynikající, nemůžeme ho dojíst. Asi před půl rokem měli u Baštýře zavřeno a tak nás napadla /moji dceru/ hospoda u Hašlara. V hospo dě byl smrad z cigaret, nevyvětráno, o klimatizaci ani nemluvě. No, nevadí pro jednou. Na minutky jsme čekali dobrých 50 minut. Porce byly oproti Baštýřovi poloviční. Chuťově průměrné. Ale to špinavé prostředí nás zaráželo. Kočka váklející se na židli. Co se týče piva, bylo dobré, ale džus byl ředěný a o viném střiku se nebudu vyjadřovat.Nedal se pít, protože byl namíchán z nějakého velmi levného vína. Ceny celkem ušly. Obsluha neupravená.Hulákající hosté u stolu hned za dveřmi. Nevím, ale můj celkový dojem - nula.
Reagovat

Občan Rychnova

12. 11. 2010 17:52
Re: Restaurace v Rychnově Vážení, prosím nechte už toho p. Hašlara na pokoji. Prostě je to žid a židem zůstane. Sám tam na pivečko zajdu, vím, že je p. Hašlar schopen okrást i kamaráda, když si myslí, že zmíněný pil víc než obvykle. Kdo tam chodí ať tam chodí a komu se tam nelíbí ať jde do jiné hospody. Je jich v Rychnově dost.Myslím, žde v Rychnově jsou důležitější problémy, které by se měli řešit. Našlo by se jich nepočítaně a začal bych některými zaměstnanci Městského úřadu.
Reagovat

Současný zákazník

12. 11. 2010 20:23
Pro schizofrenního Pepu Nováka Co to tady plácáš za nesmysly Nováku,to ses teda fakt netrefil. Kdybys myslel hlavou tak bys věděl, že má hospoda otevřeno a obsluha bude asi na place. Takže dobrý pokus ale vedle a tak příště neurážej. Teď zvedni pozadí od počítače hoď na sebe kabát a běž se podívat kde je hospodskej.
Reagovat

12. 11. 2010 20:20
Re: Re: Re: Re: Stanovisko k názoru matky s dcerou Paní Kudová, vy mi chcete říct, že zrovna vy víte, jaký to je provozovat restauraci? To snad ne. Myslíte když vaše dceera odnese čtyři coca coly a malý pivo na zvěřinových hodech dvakrát do roka, nebo když vy sama se občas ochomejtnete v kuchyni nebo nahoře na návštěvě? Já osobně jsem byla dělala v několika vesnických restauracích a i těch rychnovských a řeknu vám narovinu, že nikde se nedělo to co tam u "vás" a to že jsem zažila opravdu hodně. Maximálně tak na nádraží. A že potrrefená husa se ozve? To se teda ozvu, protože to co si pan Hašlar dovolil říct konkrétně o mně, to jsem rozdejchávala dlouho ale přešla s tim, že je to prostě jednoduchej člověk a možná za to ani nemůže, ale můžu ho ujistit, že se jestli vypustí z pusy někdy něco podobnýho, tak mu do tý jeho "hospůdky" vlítnu a pak teprv zažije co je to ostuda. A vy buďte tak hodná a přestaňte se ztrapňovat tím, že obhajujete něco, co už si bohužel svý jméno udělalo samo. A mimochodem, já tam dobrovolně opravdu nechodím, jen zřídka a to z rodinných povinností jinak by mě tam nedostali ani stádem volů. A v Ambiente jsem byla několikrát, když už nás tam všechny posíláte, jak kdyby to bylo bůhví co... ale tohle my nepotřebujem, lidi chtěj jen aby se s nima zacházelo slušně, čeho se v hasičárně nedočkaj. Radši se najím u Hroznýše, kde vařej výborně a bez zbytečně chytrých keců! To samý u Dubu, kde jsou porce královský. To je asi tak celý co vám k tomu řeknu a doufám, že jste s argumentama skončila.
Reagovat

13. 11. 2010 14:53
??? Ale copak, copak? Proč už ani v jedné restauraci nejste? Že by problémy s kuchyní? Nebo skončily celkově? No jestli vás pustili do kuchyně tak se nedivím. Podle stylu psaní to tipuju ze ste měla na starost záchodky.
Reagovat

14. 11. 2010 11:41
Re: ??? Tak to tipujete špatně "chytráku", já narozdíl od vás nemám pravopisný chyby. V šesti větách je to docela ostuda. Předpokládám, že je stejně nenajdete. A když chci něco sdělit "na plnou hubu", tak nebudu psát sálodlouhý spisovný dopisy. V restauraci nedělám protože už mě to jednoduše nebaví jestli to potřebujete tak nutně vědět a jinak byli všichni spokojeni..
Reagovat

J.Kopová

18. 11. 2010 23:46
Reakce na tuto diskuzi Omlouvám se, že ještě naposledy zareaguji a podepíšu se. Několik dní jsem tady nebyla a jsem tedy hodně překvapená z úrovně této diskuze. V tomto rozhodně nechci pokračovat, opravdu to není o argumentech. Stává se to diskuzí anonymů bez pravidel na osobní úrovni. Čekala jsem, že v dnešní době svobody projevu, bude mít diskuze nějakou úroveň a pravidla (alespoň slušnosti) a lidé si budou za svým názorem stát, tudíž se podepíší. Chci tímto poděkovat p. Hudcovi, Prokopovi a Myškovi za názory s podpisy, alespoň jsme tady s dcerou nebyly samy. (Vynechala jsem zesnulé spisovatele Frýbovou a Nerudu,i Kamzíka, Nováka a Občana Rychnova).Pro jisté lidi jsem se stala konkrétním terčem, do kterého se anonymně trefují. Nechám na každém, aby si přečetl moje příspěvky a příspěvky anonymky z 12.11. a udělal si vlastní názor o pisateli. Ale přece jenom něco k tomu : vážená paní, když už se do mě hrdinsky trefujete, znáte mě osobně, napište (pokud to dokážete) alespoň správně moje jméno. K obsahu vašeho příspěvku pouze : NO COMMENT. A i když jsem odpůrcem prznění češtiny, tak si myslím, že takovéto diskuze by měly být více o názorech než o pravopisu. V této souvislosti mě udivuje, že v reakci, kdy napadáte vašeho kolegu anonyma za pravopisné chyby, máte sama v 5ti větách 5 chyb.
Reagovat

19. 11. 2010 00:01
Re: Reakce na tuto diskuzi Proboha co máte proti Kamzíkovi, Myška je taky zvíře.
Reagovat

Anonymka

23. 11. 2010 21:43
Re: Reakce na tuto diskuzi Paní Kopová, Vaše jméno jsem bohužel spletla, za to se omlouvám, ale za tím zbytkem si stojím. Napíšu Vám to tedy spisovněji abych neprznila češtinu a mimochodem pravopisné chyby v mém článku žádné nejsou. Tak si to, milá paní, projeďte znovu :) K hasičárně jsem řekla už dost a myslím, že víc není potřeba dodávat, takže se mějte a hodně zdaru!
Reagovat

J.Myška

17. 11. 2010 16:46
Vážení bývalí,současní,popř.potencionální zákazníci,říká vám něco pojem "svobodná volba"?Nevím co tu řešíte!?Jak kdysi říkal nejmenovaný ředitel našívaší televize NOVA :"tv má knoflík a můžete jí vypnout!"Jestli se mi chce,tak k Hasičárně zajdu,když ne,klidně můžu jít jinam.Je to svobodná volba každého.
Reagovat

17. 11. 2010 21:32
Re: ve Tvém případě bych si dával moc velkej pozor Myšáku.Četls že se jim tam po lokále potuluje kočičák !!!
Reagovat

J.Myška

18. 11. 2010 06:14
Re: Re: Seznámili jsme se,takže jsem jediná myška,která tam může přijít :-)Ale pozor,aby to někomu nevadilo!?
Reagovat

19. 11. 2010 00:02
Re: Re: :-))))))
Reagovat

Učitelky mateřské školy

19. 11. 2010 21:11
Poděkování Chceme poděkovat manželům Hašlarovým, majitelům hospůdky U Hasičárny v Rychnově u Jablonce nad Nisou za ochotu při organizování dětského dne pro děti z mateřské školy SLUNEČNÁ v Jablonci nad Nisou. Akce byla spojena s prohlídkou hasičské zbrojnice a přehlídkou hasičské techniky, kterou zajistil pan Václav Karban a pan Josef Hašlar dětem připravil ovocné poháry, jako sladkou tečku na hezkém výletě. Přejeme hodně zdraví a optimismus do nového roku 2011. Učitelky mateřské školy Slunečná, Jablonec nad Nisou.
Reagovat

Student velké oddělení MŚ Slunečná

20. 11. 2010 00:20
Re: Poděkování ...chci se připojit k názoru naší paní učitelky.Nejen že nám pan Hašlar připravil obrovité ovocné poháry pro celé naše oddělení , ale ani za ně nic nechtěl, ani korunu , no vážně. Až vyrostu , chci být také takovým nezištným hospodským lidumilem , myslícím především na blaho druhých .
Reagovat

20. 11. 2010 00:25
Re: Re: Poděkování Už vidím, jak si učitelky z Jablonce čtou diskuze na stránkách Rychnova.
Reagovat

Kovalevský Daniel (senior)

20. 11. 2010 18:29
Re: Re: Re: Poděkování Hezký večer všem Rychnovákům.Ikdyž pár let již nepatřím mezi obyvatele vašeho fajn městečka,rád bych se připojil k této diskuzi.Jmenovanou hospůdku pana Hašlera občas navštívím,někdy za účelem rychlého oběda,někdy si sem skočím na pivko a poklábosit se známými.Co se týče jídel,nikdy jsem neměl výhrady,naopak jsem se vždy dobře najedl,porce se mi jevily gramáží i vzhledem nezávadné ,jídlo chutné,cenově přiměřené.Pivo dobře ošetřené,vychlazené.Víno a tvrdý alkohol jsem si tu nikdy nedával,tak nemůžu soudit.Vystupování majitele k hostům se mi jeví velmi pozitivně,jeho vtípky a domácký přístup k hostům jsou mi milejší,než škrobené a nucené úsměvy nažehlených číšníků drahých restaurací.A kočka na lavici?Sami hosté si jí tak naučili a nevěřím,že z té lavice by se její chlupy dostaly až do talíře hosta.Navíc mi to zvyšuje útulnost hospůdky,v povídkách pana Hrabala jsou němé tváře součástí útulných hospůdek. Na adresu nespokojených hostů bych rád vzkázal-nejste spokojeni?Tedy choďte jinam.Na adresu majitele-vykašli se na anonymy,vydrž a pokračuj,ti,co tě tady haní si možná neumějí uvařit vajíčko na tvrdo a zavázat tkaničku...
Reagovat

20. 11. 2010 22:03
Re: Re: Re: Re: Poděkování správně...Pepo Vydrž ! Vykašli se na všechny !!!Když se jim to nelíbí ať chodějí jinaM.
Reagovat

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou

Husova 490
46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou

IČO 00262552
Bankovní spojení 963232349/0800

Telefon: +420 488 880 921
Datová schránka: fjxbbm5

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou - idatabaze.czMěstské, obecní úřady - idatabaze.cz

Úřední hodiny

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Út8:00 – 11:0012:00 – 14:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Čt8:00 – 11:0012:00 – 14:00

Stavební úřad

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
© MěÚ Rychnov u Jabl.n.N.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.