veka nebo bageta nebo malé bagetky
5 celé vejce
20 dkg šunka vcelku
5 dkg máslo
1 ks paprika (ne žlutá)
sůl, pepř
POSTUP
Šunku nakrájejte na malé kostičky a stejně tak i papriku a třeba i okurku.. Vajíčka na pánvi osmažte a přidejte do nich i další nakrájené ingredience. Vmíchejte i máslo, ale jen tak, aby se rozehřálo. U veky ukrojte oba konce a opravdu pořádně ji vydlabejte. Dávejte si pozor, abyste neudělali žádnou jinou díru, jinak by vám obsah vytékal. Trochu střídy si nechte na zacpání otvorů, kterými budete veku plnit, nejdříve z jedné a pak z druhé strany, aby byl obsah napěchován. Veku plňte ještě teplou směsí. Oba konce veky zaplňte kouskem střídy a vložte do konců veky a vložte do lednice. Po ztuhnutí si nechte chutnat.
POZOR
Lepší než bageta je klasická veka a můžete přidat třeba hořčici nebo kousek sýra. Super na párty.
| Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
| St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
| Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |