4 plátky kuřecího nebo krůtího masa, mletý pepř, sůl, olej, 1/2 menšího květáku, 1 vejce, petrželka, směs klobásového koření (mletá sladká paprika, drcený kmín, mletý koriandr, mletý zázvor ...), sůl
Nejdříve připravíme náplň. Očištěný květák uvaříme téměř doměkka a umeleme jej nebo rozmačkáme vidličkou. Vmícháme vejce, pokrájenou petrželku, okořeníme a osolíme. Do plátků kuřecího masa ostrým nožem nařízneme kapsu, kterou vyplníme náplní. Spíchneme párátkem, maso opepříme, osolíme a opečeme na rozpáleném oleji. Podlijeme vodou a podusíme doměkka. Hotové kapsy podáváme s vařenými nebo pečenými brambory, případně s dušenou rýží. Doplníme zeleninovou oblohou.
| Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
| St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
| Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |