300 g mletého vepřového masa, 1 žemle, 1 dl mléka, 100 g cibule, hořčice, mletý pepř, mletá paprika, sůl, 100 g oleje nebo ztuženého tuku
Žemli rozkrájíme a zvlhčíme mlékem. Potom vymačkáme, smícháme s mletým masem, špetkou mleté papriky, mletého pepře a soli. Rukou namočenou ve vodě tvoříme malé placičky, vkládáme je do pánve s rozpáleným olejem nebo ztuženým tukem a opékáme po obou stranách do červena.
Podáváme s chlebem, hořčicí a jemně sekanou cibulí. Možno podat též s vařenými brambory.
| Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
| St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
| Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |