Suroviny: 400 g vepřové kýty, 80 g cibule, 200 g sterilované nebo zmrazené míchané zeleniny, 1 kostka masoxu, 1 dl kysané smetany, 60 g oleje, mletá paprika, mletý pepř, sůl
Omytou a osušenou vepřovou kýtu rozkrájíme přes vlákno na čtyři řízky. Okrajové blány na několika místech nařízneme, aby se maso při úpravě nekroutilo, a naklepeme. Posolíme, popepříme, poprášíme mletou paprikou, pokapeme olejem a po obou stranách grilujeme (můžeme také opékat v pánvi s olejem). Cibuli rozkrájíme nahrubo, vložíme do kastrolu se zbylým olejem a jenom zpěníme, aby zůstala světlá. Přidáme sterilovanou nebo zmrazenou zeleninovou směs, zalijeme šálkem polévky připravené z masoxu (kostku masoxu vložíme do hrnce s horkou vodou a chvíli povaříme až se kostka masoxu rozpustí) a podusíme. Když je zelenina měkká, vmícháme kysanou smetanu. Grilované plátky masa klademe na předehřáté talíře a poléváme omáčkou se zeleninou.
Podáváme s vařenými brambory.
| Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
| St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
| Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
| St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |