Bavte se s námi

Talíř

František Chlouba  03.12.2003 11:49
Vánoční pstruh ve slanině

suroviny:

  • 4 pstruzi
  • sůl
  • 2 stroužky česneku
  • šťáva z 1 citronu
  • 4 lžičky kopru
  • 100g lučiny
  • 100g anglické slaniny
  • 50g másla
  • vývar

Postup:

Pstruhy očistíme, opláchneme, osušíme, nasolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Nasekaný česnek smícháme s nasekaným koprem, lučinou a touto směsí naplníme pstruhy. Pstruhy obalíme slaninou a poskládáme vedle sebe do zapékací mísy. Podlijeme vývarem, přidáme máslo a pečeme při teplotě 220° asi 20 minut.

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou

Husova 490
46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou

IČO 00262552
Bankovní spojení 963232349/0800

Telefon: +420 488 880 921
Datová schránka: fjxbbm5

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou - idatabaze.czMěstské, obecní úřady - idatabaze.cz

Úřední hodiny

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Út8:00 – 11:0012:00 – 14:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Čt8:00 – 11:0012:00 – 14:00

Stavební úřad

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
© MěÚ Rychnov u Jabl.n.N.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.