Zbylé vařené hovězí maso nebo zbytky pečeně rozsekáme, oloupáme rajská jablíčka a nakrájíme na plátky; rovněľ tak uvařené brambory nakrájíme na koláčky. Ohnivzdornou formu vymaľeme máslem, dáme maso, vrstvu rajských jablíček, na povrch brambory. Kaľdou vrstvu zasypeme strouhanou houskou, osolíme, posypeme cibulkou a několika vločkami másla. Zalejeme v mléce rozkvedlaným vejcem a upečeme.
Nezdá-li se vám recept dost italský, můľete přidat parmezán a zapíjet chianti.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |