Suroviny: 80 g tuku, 30 g hladké mouky, 1/8 l mléka, 140 g cukru, oříšky, mandle, pomerančová kůra kandované ovoce.
Příprava:
Z tuku a mouky uděláme zlatou jíšku, do které přidáme mléko a cukr. Vše se promíchá až téměř do vychladnutí. Pak se přidají oříšky, mandle, pomerančová kůra a kandované ovoce, vše se dobře promíchá a vzniklé hmoty tvoříme na vymaštěný plech. Nejprve pečeme v horké troubě, pomalu dosoušíme a sundáme z plechu.
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Út | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
Čt | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 14:00 |
Po | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |
St | 8:00 – 11:00 | 12:00 – 17:00 |