Bavte se s námi

Diskuze k článku

Talíř

Marie Strnadová  03.07.2007 21:49
Maďarské "lecsó" - lečo (6x jinak)
Vložit příspěvek

IRENA

04. 07. 2008 12:53
RECEPT Dobrý den rada bych nasla uvas recept jak sterilizovat lečo diky irena IRIS2F@EMAIL.CZ
Reagovat

Marie Strnadová

04. 07. 2008 14:45
konzervace Nevím jak konzervovat lečo, ale píšu, jak se dá konzervovat zelenina z které se lečo může lehce udělat. Barevná směs kategorie: konzervace zeleniny Ingredience: česnekové stroužky očištěné, malé cukety nakrájené na kroužky, červené a žluté papriky nakrájené na proužky tvrdší rajčata nakrájená na kroužky Do 0,3 sklenic: 1 kulička pepře, 1 malá kulička nového koření, 1 hřebíček, 1/4 lžičky hořčičného semínka, 1 malinký kousíček bobkového listu. nálev: 4l vody, 1 1/4l octa 8%, 16dkg soli, 30dkg cukru, 60 tablet cukerinu. Vše nalijeme do jednoho hrnce a necháme přejít varem. Příprava: Do sklenic nasypeme koření a rovnáme zeleninu. Minimálně tři velké stroužky česneku, ale může se dát i víc. Cukety,rajčata a papriky proložit na střídačku. Vše zalijeme horkým nálevem a sterilizujeme na 85°C maximálně 15 minut.
Reagovat

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou

Husova 490
46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou

IČO 00262552
Bankovní spojení 963232349/0800

Telefon: +420 488 880 921
Datová schránka: fjxbbm5

Město Rychnov u Jablonce nad Nisou - idatabaze.czMěstské, obecní úřady - idatabaze.cz

Úřední hodiny

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Út8:00 – 11:0012:00 – 14:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
Čt8:00 – 11:0012:00 – 14:00

Stavební úřad

Po8:00 – 11:0012:00 – 17:00
St8:00 – 11:0012:00 – 17:00
© MěÚ Rychnov u Jabl.n.N.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.